ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ: Άργος, Αργολίδας. Τηλ. 6907 216 729 | Νίκαια, Λάρισας. Τηλ. 6947 737 774

Φτιάξαμε Κρέπες φούρνου με μέλι και μπανάνα

Για όλους τους λάτρεις των γλυκών και των εύκολων, αλλά γευστικών συνταγών, η κρέπα με μέλι και μπανάνα είναι η ιδανική επιλογή. Είναι τέλεια επιλογή για πρωινό, σνακ ή ακόμη και για ένα γλυκό βράδυ με φίλους και οικογένεια.

Εύκολη στην παρασκευή και γεμάτη νοστιμιά, αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας!

Υλικά για την κρέπα:

  • 2 αυγά
  • 400ml γάλα
  • 160 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 κουταλάκια σούπας ζάχαρη
  • 3 κουταλάκια σούπας ελαιόλαδο
Υλικά για τη γέμιση και το topping:
  • Μια μπανάνα
  • 50 γραμμάρια καρύδι και αμύγδαλο (μείγμα)
  • Μέλι
Εκτέλεση:
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
  • Χτυπάμε πολύ καλά με ένα μίξερ χειρός.
  • Προσθέτουμε και το αλεύρι και χτυπάμε πολύ καλά.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε μεγάλο ρηχό ταψί αφού του έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά περίπου.
  • Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο το πατάμε ελαφριά με μια μεγάλη σπάτουλα μέχρι να ξεφουσκώσει.
  • Κόβουμε σε λωρίδες.
  • Γεμίζουμε με λεπτά κομμάτια μπανάνα και μέλι.
  • Πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς και το μπισκότο.
  • Τυλίγουμε σε ρολάκια.
  • Διακοσμούμε με φέτες μπανάνα, τριμμένο μπισκότο και τους ξηρούς καρπούς.
  • Περιχύνουμε με μέλι.

Κρέπα φούρνου - Συνταγή

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ

Άργος, Αργολίδας.
Τηλ. 6907 216 729

Νίκαια, Λάρισας.
Τηλ. 6947 737 774


EL 42/2020 πρώην EL 11/601