Υλικά:
1 lt κόκκινο κρασί
6 κουταλιές μέλι της επιλογής μας.
2-3 ξυλάκια κανέλα.
2 κουταλιές κοφτές γαρύφαλλο τριμμένο.
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κρασί σε μία κατσαρόλα μικρή! Όταν αρχίζει να βράζει και να αφρίζει, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας (μέλι, κανέλα και γαρύφαλλο) και ανακατεύουμε για 3 λεπτά! Ύστερα, αφού το βγάλουμε από την φωτιά, το μεταφέρουμε σε μία γυάλινη κανάτα και το σερβίρουμε στα ποτήρια μας... Στην υγειά σας..
1 lt κόκκινο κρασί
6 κουταλιές μέλι της επιλογής μας.
2-3 ξυλάκια κανέλα.
2 κουταλιές κοφτές γαρύφαλλο τριμμένο.
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κρασί σε μία κατσαρόλα μικρή! Όταν αρχίζει να βράζει και να αφρίζει, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας (μέλι, κανέλα και γαρύφαλλο) και ανακατεύουμε για 3 λεπτά! Ύστερα, αφού το βγάλουμε από την φωτιά, το μεταφέρουμε σε μία γυάλινη κανάτα και το σερβίρουμε στα ποτήρια μας... Στην υγειά σας..